Bevordering van zijnsontwikkeling.

Bevordering-van-zijnsontwikkelingOp deze pagina worden die activiteiten vermeld die tot de bevordering van zijnsontwikkeling kunnen worden gerekend. Dat zijn activiteiten die onderdelen van zijnsontwikkeling, zoals bijvoorbeeld het accepteren van kwetsbaarheid, aanbevelen.

Wil je de vernieuwingen van deze pagina ontvangen, abonneer je dan via rss-logo31x31
Wil je bericht van ieder nieuw artikel per email ontvangen, abonneer je dan op de weblog van NLbe www.kwantumsprong.blogspot.nl.

Het auteursrecht verbiedt artikelen integraal op internet te zetten. Om die reden zijn ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te vragen.

Afdrukken

De kracht van kwetsbaarheid

Een van de belangrijkste aspecten van zijnsontwikkeling is de acceptatie van kwetsbaarheid. Deze humoristische, gevoelige en realistische voordracht van Brene Brown gaat daar over. Omdat het slechts om een van de aspecten van zijnsontwikkeling gaat en omdat ze zegt dat we hier (op aarde) zijn om te verbinden terwijl zijnsontwikkeling niet om bepaald gedrag gaat, kan haar voordracht niet worden aangeduid als toepassing maar als bevordering van zijnsontwikkeling.

  

streep-bottom

nieuwsbriefdonateurs

 word-lidboek

 contact