Bevordering van zijnsontwikkeling.

Bevordering-van-zijnsontwikkelingOp deze pagina worden die activiteiten vermeld die tot de bevordering van zijnsontwikkeling kunnen worden gerekend. Dat zijn activiteiten die onderdelen van zijnsontwikkeling, zoals bijvoorbeeld het accepteren van kwetsbaarheid, aanbevelen.

Wil je de vernieuwingen van deze pagina ontvangen, abonneer je dan via rss-logo31x31
Wil je bericht van ieder nieuw artikel per email ontvangen, abonneer je dan op de weblog van NLbe www.kwantumsprong.blogspot.nl.

Het auteursrecht verbiedt artikelen integraal op internet te zetten. Om die reden zijn ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te vragen.

Afdrukken

Joanika past geen zijnsontwikkeling toe maar bevordert het wel

 

Joanika past geen zijnsontwikkeling toe, maar bevordert die toepassing wel. De reden daarvan is dat ze wel inzicht heeft in het ego en het Zijn - alhoewel ze abusievelijk het ego gelijk stelt aan de persoonlijkheid - maar vrijwel niet toekomt aan de ontwikkeling van het Zijn. In de eerste video is dat er wel maar erg verborgen. In de tweede zegt ze vanaf 5 minuten dat het bewustzijn een kamer is waar luiken in zitten. En dat die luiken open gaan als je de emotionele aanraking niet meer ontkent. Daarmee geeft ze weliswaar aan wat de kern van zijnsontwikkeling is, maar gaat ze niet dieper op dat niet ontkennen in. Ze zegt immers niet dat het om het tot het punt van bevrijding, van Licht, toelaten van gevoelens, hoe pijnlijk ook, gaat. Laat staan dat ze vertelt wat er daarbij gebeurt. Bovendien is dit 'niet ontkennen' niet het centrale thema in haar verhaal terwijl dat bij degene die zijnsontwikkeling toepast wel het geval is, zie bijvoorbeeld de video van Brandon Bays. Ik vermoed dan ook dat ze wel in staat is inzicht te verschaffen in het Zijn, maar niet in staat is mensen tot en met het Licht van het Zijn te begeleiden. Want met alleen inzicht realiseer je het Zijn niet. Dan maak je er hoogstens contact mee.

streep-bottom

nieuwsbriefdonateurs

 word-lidboek

 contact