Bevordering van zijnsontwikkeling.

Bevordering-van-zijnsontwikkelingOp deze pagina worden die activiteiten vermeld die tot de bevordering van zijnsontwikkeling kunnen worden gerekend. Dat zijn activiteiten die onderdelen van zijnsontwikkeling, zoals bijvoorbeeld het accepteren van kwetsbaarheid, aanbevelen.

Wil je de vernieuwingen van deze pagina ontvangen, abonneer je dan via rss-logo31x31
Wil je bericht van ieder nieuw artikel per email ontvangen, abonneer je dan op de weblog van NLbe www.kwantumsprong.blogspot.nl.

Het auteursrecht verbiedt artikelen integraal op internet te zetten. Om die reden zijn ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te vragen.

Afdrukken

Iemand die een moord pleegt, is niet schuldig

Iemand-die-een-moord-pleegt-is-niet-schuldig-01

 

Iemand-die-een-moord-pleegt-is-niet-schuldig-02De kwantumsprong doet zijn werk. Dat houdt onder andere in dat het kwaad niet langer als zodanig wordt beschouwd. Dat gaat nog niet zo ver dat het geschiedde kwaad als noodzakelijk voor zijnsontwikkeling wordt gezien, maar het niet schuldig verklaren van de veroorzaker ervan is een grote stap in die richting. Herman de Regt kan dan ook als een bevorderaar van zijnsontwikkeling worden aangemerkt.

Bron: Volkskrant 10 april 2014

Auteur: Henk Muller

Vraag het artikel, genaamd 'Iemand die nu een moord pleegt, is niet schuldig', op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

streep-bottom

nieuwsbriefdonateurs

 word-lidboek

 contact