mens-op-spiraalToepassing van zijnsontwikkeling.

Op deze pagina worden die activiteiten vermeld die daadwerkelijk tot de toepassing van zijnsontwikkeling kunnen worden gerekend. Dat kunnen ook activiteiten zijn die bijna overeenkomen met zijnsontwikkeling.


Wil je de vernieuwingen van deze pagina ontvangen, abonneer je dan via rss-logo31x31
Wil je bericht van ieder nieuw artikel per email ontvangen, abonneer je dan op de weblog van NLbe www.kwantumsprong.blogspot.nl.

Het auteursrecht verbiedt artikelen integraal op internet te zetten. Om die reden zijn ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te vragen.

Afdrukken

Zijnsontwikkeling door Brandon Bays

Het zijnsontwikkelingsproces dat Brandon Bays heeft doorgemaakt om tot het Zijn te komen is vergelijkbaar met de mijne. Gelukkig hoefde ik daartoe niet zoals zij een tumor voor te overwinnen. Ze begeleidt nu anderen in zijnsontwikkeling, al noemt ze dat niet zo. Tot 40.31 minuten vertelt ze over haar proces. Daarna over hoe de weg naar het Zijn werkt of anders gezegd hoe zijnsontwikkeling werkt. Daarin zul je herkennen wat ik in mijn boek over zijnsontwikkeling schrijf. Wat ze niet doet, is duidelijk maken wat het verschil is tussen ego en Zijn en hoe het ego zijnsontwikkeling tegenwerkt. Ze zegt ook niet dat het leven zelf de Weg naar het Zijn dirigeert en daartoe allerlei trucs, zoals bijvoorbeeld projectie, miscommunicatie, enz. voor inzet. Verder heeft ze het ook niet over het Zijn als zijnde de ideale wereld. Ze heeft het puur over haar innerlijke weg naar de Bron (het Ware Zelf) en hoe coaches cliënten daarbij kunnen helpen in de vorm van een stappenplan. Iets wat nodig is voor coaches die het Zijn nog niet gerealiseerd hebben, maar niet voor coaches die het wel gerealiseerd hebben. Het gevaar ervan is dat het stappenplan centraal blijft staan in plaats van de helende werking van het leven zelf, het Ware Zelf.

streep-bottom

nieuwsbriefdonateurs

 word-lidboek

 contact