mens-op-spiraalToepassing van zijnsontwikkeling.

Op deze pagina worden die activiteiten vermeld die daadwerkelijk tot de toepassing van zijnsontwikkeling kunnen worden gerekend. Dat kunnen ook activiteiten zijn die bijna overeenkomen met zijnsontwikkeling.


Wil je de vernieuwingen van deze pagina ontvangen, abonneer je dan via rss-logo31x31
Wil je bericht van ieder nieuw artikel per email ontvangen, abonneer je dan op de weblog van NLbe www.kwantumsprong.blogspot.nl.

Het auteursrecht verbiedt artikelen integraal op internet te zetten. Om die reden zijn ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te vragen.

Afdrukken

Verlies jezelf om jezelf te kennen

Verlies-jezelf-om-jezelf-te-kennen-allesA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De kwantumsprong van ego naar Zijn doet zijn werk. Daardoor zijn er steeds meer mensen die spirituele ervaringen krijgen. Er zijn zelfs mensen zoals de zangeres lenny Kuhr die het Zijn realiseren. Ze heeft daar zeven jaar over gedaan. Het boek die ze daarover schreef is getiteld ' Gekust door de eeuwigheid'. Met haar liedjes bevordert ze de ontwikkeling van het Zijn. Dat is haar vorm betreffende de toepassing van zijnsontwikkeling.

Bron: Trouw, De Verdieping
17 september 2015

Vraag het artikel, genaamd 'Verlies jezelf om jezelf te kennen', aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bekijk ook het onderstaande interview met haar.

streep-bottom

nieuwsbriefdonateurs

 word-lidboek

 contact